top of page

Integritetspolicy/Köpvillkor/Cookies

/ Integritetspolicy

Integritetspolicy
Vi arbetar för att säkerställa en hög nivå av dataskydd som värnar om din personliga integritet vid användning av vår webbplats. Denna integritetspolicy förklarar därför hur dina personuppgifter bearbetas och skyddas, dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Vi strävar efter att du ska känna dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss. Våra kontaktuppgifter hittar du längst ned på denna sida.

Vad för slags personuppgifter samlar vi in?

Vi samlar in personuppgifter som du skickar in till oss när du vill komma i kontakt eller vid köp av våra produkter på vår webbplats, anmäler dig till vårt nyhetsbrev. De personuppgifter som du skickar till oss kan till exempel omfatta kontaktinformation, namn , adress, företagsuppgifter, telefonnummer. Vi kan också komma att samla in vissa personuppgifter från externa partners såsom adressuppgifter från offentliga register.

Hur använder vi dina personuppgifter?

Exempel nedan kommer endast att användas ifall du självmant har utgivit dina personuppgifter genom vårat kontaktformulär.

Vi kan komma att använda dina personuppgifter för följande ändamål:

Vid korrespondens om frågor och övrig information
Vid utskick om erbjudanden i form av nyhetsbrev, då alltid med instruktioner om hur du kan avanmäla dig ifrån vidare utskick
Vid eventuella enkätutskick för att förbättra våra tjänster och erbjudanden.
Vid arbete som förhindrar missbruk eller annan olämplig användning av vår hemsida
Vi sparar dina uppgifter så länge som det krävs för att uppfylla ovanstående ändamål eller så länge som vi enligt lag är skyldiga att göra detta. Därefter raderas dina personuppgifter.

Vilka är dina rättigheter?

Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade. Vi kan inte radera dina uppgifter då det föreligger ett lagstadgat krav på lagring, som exempelvis bokföringsregler, eller när det finns andra legitima skäl till varför uppgifterna måste sparas, till exempel obetalda fakturor. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att låta oss använda uppgifterna för marknadsföring genom att avanmäla dig från vårt nyhetsbrev. Du kan också kontakta oss genom att skicka brev, e-post eller ringa. Se kontaktuppgifter nedan.

Vilka kan vi komma att dela dina personuppgifter med?

För att vi ska kunna erbjuda ovannämnda tjänster och våra åtaganden gentemot dig som kund delar vi dina personuppgifter med företag som är s.k. personuppgiftsbiträden för oss. Personuppgiftsbiträden behandlar informationen för vår räkning och enligt våra instruktioner och hjälper oss med IT-tjänster, betaltjänster, transporter och marknadsföring. Detta sker endast för ändamål för vilka vi har samlat informationen och endast till företag som kan lämna tillräckliga garantier gällande säkerhet och sekretess för personuppgifter.

Vi vidarebefordrar, säljer eller byter aldrig dina personuppgifter för marknadsföringsändamål till tredje part.

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

För att dina personuppgifter som skickas till vår webbplats inte ska läsas av utomstående, krypteras all sådan information och skickas via en säker anslutning via ett sk. SSL-certifikat.

 

info@skargardskupan.se

/ Beställning

Beställningar av skärgårdskuporna görs via www.skargardskupan.com eller .se och besvaras med en skriftlig orderbekräftelse via e-post. Normal leveranstid är 1-3 månader, då skärgårdskupan är ett hantverk som påbörjas vid beställning. Ifall eventuella fördröjningar skulle uppstå så kontaktar vi dig.

/Leverans

Normal leverans är 1-3 månader. När din konstgjorda kupa är klar så kör antingen vi ut den själva eller genom vår leveranspartner. Frakten står ni som konsument själva för, indikation om pris för frakt kommer upp vid beställning till angiven adress.

/Betalning

Betalningar hanteras av Klarna. Klarna är PCI DSS certifierade och Skärgårdskupan innehar giltigt SSL-certifikat.

Klarna faktura

När ni betalar via Klarna faktura handlar ni tryggt och enkelt. Ni behöver aldrig uppge era kortuppgifter och betalar alltid efter att ni fått hem era varor.

- Få alltid hem varan innan ni betalar
- Betalningstid - alltid 30 dagar utan fakturaavgift
- Ni behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
- Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler samt hemförsäljningslagen
- Ladda ner era fakturor från Klarna Möjlighet till delbetalning

Kreditupplysning kan göras av Klarna i samband med att kunden väljer att betala mot faktura eller delbetalning. Upplysningen är en så kallad mikroupplysning som inte påverkar kundens kreditvärdighet.

Klarna tar ut påminnelseavgift för ej betald faktura i Sverige på 60 SEK om beloppet är över 100 SEK, annars 29 SEK. Inkassoavgift på utebliven fakturabetalning är 180 SEK.

Klarna konto

Betalsättet för er som själva vill välja hur mycket ni betalar varje månad. Förutom att ni alltid får hem era varor innan ni betalar samlar ni alla era köp på ett konto. Detta gäller även om ni har handlat i flera olika butiker via Klarna konto.

- Få alltid hem varan innan ni betalar
- Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
- Ni behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
- Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
- En aviavgift på 29kr, oavsett antalet köp
- Ladda ner era fakturor från klarna

Direktbetalning

Skargardskupan.com erbjuder direktbetalning genom Klarna. Fullständiga villkor finns att läsa här

Vi är även anslutna till Stripe vilket gör att ni även kan betala genom exempelvis VISA, se nedan vilka kort som fungerar. Vid frågor kontakta https://stripe.com/sv-hk.

Betalningar logotyper stripe.PNG
klarna logotyp betalningar.PNG
bottom of page